Представители на Барселона инспектираха стадион "Берое"

OFFNews Последна промяна на 22 юни 2017 в 13:15 2475 0

Двама представители на Барселона посетиха Стара Загора. Целта на визитата им бе да инспектират отблизо стадион "Берое" и да проверят дали базата отговаря на изискванията за предстоящия футболен спектакъл на 20 септември в "града на липите".

Това се случи само няколко дни след пресконференцията, на която Христо Стоичков и кметът на Стара Загора - Живко Тодоров, обявиха звездния сблъсък между "Дрийм тийма" на каталунците срещу отбора на Камата и приятели.

Останали доволни от всичко, което са успели да инспектират и видят вчера - 21 юни, представителите на Барселона са потвърдили, че стадионът, хотелът и всичко необходимо за удобството на едни от най-големите легенди на каталунците, е на лице.

Те са категорични, че условията за провеждането на мач от подобна величина, са отлични. Събитието е част от проекта "Стара Загора - Европейски град на спорта 2017".

Това отправя сериозна заявка за едно феноменално футболно шоу - истински празник за всички фенове не само в "града на липите", но и в цяла България.

Събитието "Дрийм тиймът на Барселона срещу отбора на Стоичков" е на 20 септември 2017 г. на стадион "Берое", гр. Стара Загора. Начало 20:00 часа.

Билети за звездния футболен мач търсете в мрежата на Eventim, както и във фен магазина на стадион "Берое". Цена на билетите: от 30 лв. до 80 лв.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови