Представиха фотоалбума "70 години ЦСКА"

OFFNews Последна промяна на 16 април 2018 в 11:31 3217 0

Днес в залата на стадион "Българска армия" бе официално представен фотоалбумът "70 години ЦСКА". Той бе представен от неговите автори Тодор Шабански, Бончук Андонов и Боян Бойчев. До тях бе и капитанът на "червените" Божидар Чорбаджийски.

Изданието е събрало уникални снимки, текстове и илюстрирани статистики с най-великите мигове, личности и постижения в летописа на клуба - както във футбола, така и в останалите близо 30 спорта, развивани в ЦСКА.

В залата присъстваха едни от най-изявените състезатели на различните спортни клубове на ЦСКА, чийто успехи са влезли в историята на "червените", сред които Таня Богомилова, Димитър Пенев, Аспарух Никодимов, Валентин Йорданов и други.

"Всеки привърженик може да се гордее с този фотоалбум. Ние открихме нови и нови доказателства защо ЦСКА е велик клуб и на национално, и на международно ниво. ЦСКА е дал 1/3 от олимпийските шампиони на България. ЦСКА съпоставен дори с големи нации може да бъде горд с класирането на олимпиади.

Този фотоалбум е историята на ЦСКА, а бъдещето са всички, които носят екипа на клуба в момента. В книгата има специална глава само за първите донесли големи дебютни успехи за България в световния спорт", споделиха авторите.

"Радвам се много, че ЦСКА е една огромна марка и аз не съм изневерила на нея. Да бъдем горди, че това съществува. Нядавам се, че на инат на всички ЦСКА ще просъществува и ще бъде на върха", каза Таня Богомилова.

"Поздравявам издателите на тази книга. Желая на всички наши спортове успех. Видяхте, че ЦСКА вдигна глава", сподели легендарният Димитър Пенев

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !