Представиха екипа на тима на Стоичков за шоуто в Стара Загора

OFFNews 23 август 2017 в 15:09 2173 0

Организаторите на звездното събитие "Дрийм тиймът на Барселона срещу отбора на Стоичков" представиха официалните екипи, с които легендите от отбора на Камата и приятели ще се изправят срещу едни от най-големите звезди на испанския гранд.

Титаничният сблъсък ще се проведе на 20 септември на стадион "Берое" в Стара Загора.

Екипът, с който след по-малко от месец най-великите родни футболисти ще се появят на зеления терен пред многобройната публика в "града на липите", са с емблемата на германската спортна марка JAKO.

Цветовете на фланелката и гащетата са избрани специално да са в зелено и бяло, в чест на българския трикольор. Екипировката е в ексклузивна, лимитирана серия, произведена единствено за футболния спектакъл в Стара Загора.

Събитието "Дрийм тиймът на Барселона срещу отбора на Стоичков" е на 20 септември 2017 г. на стадион "Берое", гр. Стара Загора.

Начало 20:00 часа. Билети за звездния футболен мач търсете в мрежата на Eventim, както и на специалната каса пред Община Стара Загора. Цена на билетите: от 30 лв. до 80 лв., VIP билети - 200 лв.

Преди седмица легендарният български футболист обяви всички футболисти, които ще вземат участие във футболното шоу, което Камата готви.

Ето всички футболисти, които ще бъдат част от отбора на Камата: Ивко Ганчев, Стоян Колев, Петър Хубчев, Радостин Кишишев, Емил Кременлиев, Елин Топузаков, Ивайло Йорданов, Гошо Гинчев, Красимир Балъков, Йордан Лечков, Даниел Боримиров, Бончо Генчев, Илиан Илиев, Александър Томаш, Костадин Видолов, Наско Сираков, Мюмюн Кашмеров, Васил Драголов, Мартин Петров, Димитър Бербатов, Емил Костадинов и Петър Михтарски.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови