Пречките пред "Българска армия" отпаднаха

OFFNews 21 ноември 2023 в 17:48 817 0

ЦСКА

Снимка Официален сайт на ЦСКА

От ЦСКА се похвалиха с добра новина

Софийският административен съд прекрати дело №10156 срещу реконструкцията на стадион "Българска армия". Това е станало в понеделник (20 ноември). Още на 31 октомври жалбата, подадена от Николай Веселинов, е била отхвърлена, тъй като жалбоподателят не е представил документ за платена държавна такса.

Още тогава от Софийския административния съд са изискали Веселинов да обоснове правния си интерес от обжалване на акта, предвид обстоятелството, че същият не е негов адресат.

В случай, че попада в кръга на заинтересованите лица, жалбоподателят е трябвало да представи съответните документи. По всичко изглежда това не е е случило и вчера делото окончателно е било прекратено.

Тази жалба отложи влизането в сила на разрешителното за реконструкция на стадиона. Логично това не се хареса на "червена" България и в края на октомври феновете излязоха на протест на "Орлов мост" с искане за нов и модерен стадион в Борисовата градина.

Сега се очаква от ЦСКА да разяснят как клубът ще процедира оттук нататък и кога се очаква да започнат ремонтните дейности по стадиона.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!