Полицията праща Гриша Ганчев в агитката на ЦСКА-София

ОFFNews 01 март 2017 в 19:14 2581 0

За първи път полицията ще раздели в два сектора ръководствата на съперниците. Новината е на bTV. Мерките са за съботния мач между Левски и ЦСКА-София. 

Ръководството на символичните гости в червено ще бъде пратено в импровизирана ложа в сектор "В". Така Гриша Ганчев и компания ще са сред своите запалянковци Целта е да бъдат предотвратени екшъни с "домакинската" агитка в "А".

Есента централната трибуна беше за ЦСКА-София. В резултат факла падна в краката на собственика на Левски Спас Русев.  Явно от полицията се страхуват от повторение на простотията.

СДВР очаква около 15 000 зрители, доста по.малко от есенните 23 000 на ЦСКА-София - Левски - мач, останал повече с погребението, организирано от "сини" запалянковци.

До този момент няма нито едно разрешено от общината шествие. Въпреки това агитките подготвят импровизирани походи към стадиона. "Червената" се събира в 12:30 ч. на "Кравай", а "синята" поема в 13:15 ч. от Националния клуб на привържениците на бул. "Тодор Александров".

При победа на ЦСКА или равенство първи ще напуснат трибуните феновете на "Левски", а при "син" успех - тези на "червените".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови