Плащаме между 9 и 70 лева за Левски - Лудогорец

OFFNews 04 март 2019 в 12:52 2464 0

От Левски пуснаха в продажба билетите за срещата от 25-ия кръг на Първа лига с Лудогорец в неделя. "Сините" напомнят, че всички желаещи да наблюдават двубоя, трябва да носят своята лична карта със себе си. В противен случай няма да бъдат допускани на стадиона.

Цени на билетите за мача:

Сектор "STRABAG" - 12 лв. (Блок 3), 18 лв. (Блок 5 и 6), 21 лв. (Блок 3 и 4), 23 лв. (Блок 1,2 и Прес ложа), 35 лв. (Ложа 2 и 3), 70 лв. (VIР -достъп до VIР салона с кетъринг).

Сектор "В" - 12 лв.

Сектор "Б" - 9 лв.

Сектор "Г" - 9 лв. (гости)"

Ето и какво написаха в официалния сайт на Левски:

"Уважаеми привърженици,

билетите за предстоящия домакински мач на ПФК Левски срещу отбора на Лудогорец от 25-ти кръг на ППЛ вече са пуснати в предварителна продажба.

Пропуски ще се продават във феншопа на сектор "STRABAG" на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов" всеки ден от 10:00 до 19:14 часа. Желаещите ще могат да си закупят билет също така от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК.

В деня на мача (10.03.) билети ще се продават на касите пред Сектор "STRABAG" и на тези на ул. Тодорини кукли 47 от 12:00 до края на първото полувреме. Обръщаме внимание, че няма да е възможно свободно преминаване между отделните сектори на територията на спортното съоръжение, което означава на и около стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов“. Т.е. закупилите си билет за избрания от тях сектор, ще могат да влизат към стадиона от определените за този сектор подстъпи към съоръжението.

За удобството на всички Вас напомняме, че може да се възползвате от закупуването на пропуск онлайн (ТУК). Можете да избегнете ходенето до касите, като платите пропуска си онлайн, веднага след това можете да го разпечатате, като всеки билет има указани вход, блок, ред и място.

Обръщаме Ви внимание, че всички желаещи да наблюдават двубоя, трябва да носят своята лична карта със себе си. В противен случай няма да бъдат допускани на стадиона.

В сила остава кампанията на ПФК Левски, целяща да привлече все повече семейства и деца на стадиона. В мача срещу Лудогорец отново ще бъде отворен блок 3 в Сектор "STRABAG" – редове от 1 до 22 вкл. /места от 16 до 30 вкл./, в който срещу билет от 12 лв. всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 14 г. Двама възрастни с до две деца до 14 г. пък ще влизат на тези места срещу 18 лв. Пропуските са с фиксиран вход 3 на сектор "STRABAG".

Цената за ВИП Семейния сектор "Vivacom" е 40 лева, като тя включва един възрастен с до две деца до 14 години. Ако двама възрастни придружават до две деца до 14 г., то цената е 60 лева. В сектора за малките фенове са предвидени редица забавления, като джаги, плейстейшън 4, безплатни пуканки, среща с талисмана "Лъвски" и едни от най-добрите места на стадиона. Към семейния сектор "Vivacom" се влиза през ВИП входа на Сектор "STRABAG".

За улеснение на придружителите, които ще посетят срещата с деца, прилагаме декларация, която трябва да бъде попълнена преди влизането в спортното съоръжение. (Може да изтеглите и попълните документа от ТУК!).

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови