Петър Хубчев: Температурите и въздухът са в полза на АЕК Ларнака (видео)

OFFNews Последна промяна на 24 юли 2019 в 18:46 884 0

Треньорът на Левски Петър Хубчев е смята, че атмосферните условия в Кипър ще са в предимство за АЕК Ларнака, но въпреки това той е уверен в способностите на своите футболисти. Специалистът говори преди утрешния мач между двата тима от втория квалификационен кръг за Лига Европа.

"Това, което знаем за отбора на АЕК, е, че наличието на толкова много испанци, предразполага към определен стил. Отбор, който е дисциплиниран и играе футбол.

Очаква ни много тежък мач, като прибавим климатичните условия. Наистина правилно сте разбрали, че буквално преди да се качим в автобуса ми бе съобщено, че Найденов има вирус.

В последните дни хората в клуба направиха всичко възможно да направим тези два трансфера. Пристигнала е жълтата карта на Насиро Мохамед и той ще може да играе утре.

Другият е в София. Щом футболистите са в Левски, значи тях сме искали от целия треньорски щаб. Нямам колебания за състава в утрешния ден, но нека мине днешната тренировка.

Не смятам, че някой от отборите има предимство. Това, че първенството при нас е почнало не е плюс за нас. Мога да кажа, че тук температурите и въздухът са в тяхна полза. Най-хубавото при трансфера на Мохамед, е че идва от първенство, което е почнало преди време. Той е подготвен за 90 минути. В събота му гледахме мача от шведското първенство, но той игра на позиция, която не го бяхме виждали преди това.

Станислав Костов има проблеми от месеци. Той стиска зъби и дава всичко от себе си. Статистиката малко интересува футболистите и треньорите. Едва ли това ще ни притесни. Всяка традиция е за това, за да се нарушава.

Със сигурност Манзурек и Алар не са готови за 90 минути. Тренират усилено и вярвам, че ще дадат всичко от себе си. С който и противник да играем, за мен фаворит са нашите футболисти. Уважаваме всички противници", каза Хубчев.