Павел Колев решава за Левски след Коледа

OFFNews Последна промяна на 21 декември 2018 в 09:42 925 0

Казусът “Ще има ли Левски нов изпълнителен директор” продължава да виси с пълна сила, алармира “Тема Спорт”. Постът бе предложен на настоящия заместник-изпълнителен шеф на БФС Павел Колев. в края на ноември собственикът на “сините” Спас Русев анонсира, че от 1 януари 2019 година Колев ще заеме тази позиция в клуба, а Красимир Иванов ще бъде понижен до финансов директор. Босът заяви, че е “впечатлен от качествата на Колев и очаква от него да преструктурира клуба и детско-юношеската школа”.

Оттогава досега това бе единственото изказване на бизнесмена по темата, въпреки че се появиха достатъчно индикации, че Колев може и да не приеме предложението, а предварителният договор между двете страни, ако въобще е сключван такъв, да не влезе в сила. Бившият спортен журналист, който сега е и делегат на УЕФА, не е доволен от правомощията, които ще има. А така няма как хем да носи цялата отговорност, хем да е с “вързани ръце” по преструктурирането на клуба.

Откакто на 21 ноември Спас Русев официално обяви предстоящото назначение, Колев така и не е направил коментар на темата. Очаква се да не го направи и през тази седмица. Изявление от него най-вероятно ще има след коледните празници и преди новогодишните.

Вчера Колев и Спас Русев присъстваха на последното заседание на Изпълнителния комитет на футболната ни централа. Двамата не стояха един до друг на масата, като Павел бе отдясно на президента Борислав Михайлов.

Засега обаче вероятността Колев да напусне работата си в БФС изглежда все по-малко вероятна. И все пак, ако той приеме да се заеме с Левски, на “Герена” ще настъпят сериозни рокади още в първите работни дни на новата 2019 година. Сигурен за поста си в клуба няма да бъде никой.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови