Павел Колев пред напускане на Левски

OFFNews 08 февруари 2019 в 11:19 2883 1

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев е пред напускане на поста след само 22 дни работа при "сините", съобщава "Топспорт". Причината е поредният неочакван обрат с управлението на клуба.

Акциите ще получи Христо Йовов, а не смятаният за сигурен собственик Васил Божков. Все още не е ясно защо се стигна до рязката промяна, но тя със сигурност ще донесе до поредни сътресения на "Герена".

Първото ще е напускането на Павел Колев. Неизвестен човек е написал на бившия шеф в БФС в социалните мрежи: "Гавра да се случи с любимия ни клуб".

Отговорът на Колев е следният: "Не зависи от мен... Това, което зависи от мен, е собствената ми съдба. Исках много, но за съжаление не успях много да помогна на "Левски". За 20 дни толкова...".

Новината със сигурност ще се отрази негативно на отбора, както и на клуба, най-вече във финансов естество. Все още не е ясно откъде ще идва основното спонсориране на Левски, освен от подписаните договори с фирми.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6145

1

kokoten

08.02 2019 в 12:20

...кой го е грижа за Уески...важното е да се наредят полуграмотни идиоти като Боримиров(който накрая опира пешкира),Йовов(селски тарикат) и Иванков(неадекватен пияндурник)...за тъпата синя паплач да не говорим...Ариведерчи,Уески...