Павел Колев: България и светът ще видят, че няма втори клуб като Левски

OFFNews 15 февруари 2020 в 12:49 2436 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев говори преди шествието на феновете на "сините" към стадион "Васил Левски", където от 14,45 часа ще се проведе Вечното дерби с ЦСКА.

Колев изрази своята благодарност и признателност към привържениците на 26-кратните шампиони, които откликнаха на зова за помощ в тежките времена и застанаха зад клуба на сърцето си.

"Защо да очаквам ексцесии? Хората са мирно настроени. Готвим се за празник. Както беше съобщено преди това от Националния клуб на привържениците и ПФК Левски - това ще е мирен поход към стадиона. Случва се и в други държави. Хората искат да подкрепят и покажат любовта си към любимия отбор.

Ако кажа, че съм благодарен на феновете, ще е меко казано. Това са дните, в които България, а и в света ще видят разликата между Левски и останалите клубове в страната. Много запалянковци дойдоха и дариха от насъщния си. Вижте колко средства се събраха само за 48 часа.

Смятам, че в този момент клубът ще намери позагубената си идентичност и ще станем по-силни.

Футболистите почувстваха тази любов, може би не за първи път, но сега е по-силна. В тези времена на изпитание отборът трябва да стане още по-сплотен и силен, с помощта на тази публика, а тя, както виждате е многобройна.

Смятам, че ни предстоят само хубави дни, без значение какво ще е финансирането и бъдещето", каза Павел Колев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови