ПАОК измъкна равен в Лисабон, ПСВ обърна БАТЕ

OFF News 22 август 2018 в 00:05 1979 0

Тази вечер се играха три мача от плейофите за влизане в групите на Шампионската лига. В Португалия Бенфика завърши 1:1 с ПАОК (Солун), в Беларус БАТЕ Борисов отстъпи на ПСВ с 2:3, а в Сърбия Цървена звезда и австрийският Залцбург завършиха 0:0

В Лисабон Бенфика поведе на ПАОК с гол от дузпа на Пици в края на първото полувреме. Гостите успяха да стигнат до ценното равенство в края на мача. Варда бе точен в 76-ата минута с удар от границата на наказателното поле, който свари неподготвена защитата на домакините.

На „Борисов Арена” домакините от БАТЕ поведоха на ПСВ (Айндховен) с 1:0 още в 9-ата минута с гол на финландеца Туоминен. Гостите обърнаха резултата до 2:1 в тяхна полза с попадения на Перейро от дузпа в 35-ата минута и на мексиканския национал Ървинг Лоаано в 61–ата. Ветеранът Александър Хлеб върна БАТЕ в битката с изравнителен гол в 88-ата минута, но в атаката след центъра ПСВ отново поведе с попадение на резервата Мален и така спечели двубоя.

На призрачно празния стадион „Райко Митич” в Белград Цървена звезда и Залцбург завършиха 0:0. Домакините бяха наказани от УЕФА за провинения на ултрасите от последния домакински двубой. Тази вечер няколко хиляди запалянковци на Звезда се събраха пред видеостена до един от помощните терени на клуба, за да гледат мача. Очаква се на реванша да присъстват повече от 5 000 сръбски фенове.

Срещата в Белград предложи много тичане, здрава битка и малко положения - две за домакините и едно за гостите, но и трите по-опасни удара бяха в аут.

За Цървена звезда играха двама бивши играчи на Лудогорец - вратарят Борян (цял мач) и новото бразилско попълнение Джонатан Кафу (до 60-ата минута).

Така преди реваншите почти сигурно е влизането в групите на ПСВ, докато в останалите два мача и четирите отбора имат равни шансове за успех.

Утре са мачовете Йънг Бойс (Ав) - Динамо З (Хър), Види (Унг) - АЕК (Гър) и Аякс (Хол) - Динамо К (Укр).

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!