Отстранили Бодуров заради системно нарушаване на дисциплината

OFFNews 12 август 2019 в 13:56 1613 0

Системно неспазване на дисциплината е причината за отстраняването на капитана Николай Бодуров от състава на ЦСКА, съобщава близкият до ръководните фактори на "Българска армия" вестник "Труд". Чашата на търпението към национала преляла в дните преди мача със Зоря Луганск.

Едва изчакал края на тренировката, Бодуров тръгнал да пали колата за родния Благоевград, за където пътува всеки ден. Собственикът Гриша Ганчев призовал защитника да почака, че предстои разговор с отбора за повдигане на духа и обявяване на премиите за отстраняване на украинците. Пред всички Бодуров отвърнал, че си има работа, а тренировката е свършила.

Треньорът Люпко Петрович отдавна негодувал от факта, че именно капитанът първи си тръгва от базата в Панчарево. Сърбинът лично уведомил Ганчев какво ще каже за отсъствието на Бодуров пред медиите след мача със Зоря и ще носи отговорност за решението си.

На тренировки Бодуров често си позволявал да репликира щаба и да не се влага напълно при упражнения, които не му харесват.

Многократно на тренировки и мачове Бодуров си позволявал нецензурни думи към свои съотборници.

Сегашното изваждане на Бодуров също е рецидив. През 2013 година ръководството на Литекс отстрани защитника от мачове заради дисциплинарни проблеми. Тогава Бодуров намери начин да се извини и да продължи в Ловеч, след което бе продаден дори на английския Фулъм.

След мача с Лудогорец в неделя (0:0), треньорът Люпко Петрович видимо се изнерви от въпрос за Бодуров и призова да го питат лично него защо е отстранен.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови