Отново затварят главни улици в София заради ЦСКА - Левски

OFFNews Последна промяна на 18 април 2018 в 11:15 2611 0

Снимка levski.bg

Поредното дерби за този месец между ЦСКА и Левски отново ще бъде причина за затварянето на основни улици и булеварди в столицата.

Двубоят ще започне в 18:00 ч. на националния стадион "Васил Левски", а полицията ще взима мерки за обезопасяване на периметъра и опазване на обществения ред през целия ден.

Във връзка с провеждането на мача от Столична община налагат следните ограничения:

Забраняват се престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите на участниците в мероприятието, както следва:

От 20.00 часа на 18 април до приключване на футболната среща по алеите в непосредствена близост до Националния стадион „Васил Левски“.

От 12.00 до 20.00 часа на 18 април на моста пред Национален стадион „Весил Левски“ – 49 паркоместа и на ул. „Генерал Гурко“ между ул. „Любен Каравелов“ и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ -50 паркоместа.

От 17.00 часа на 18 април до приключване на футболната среща само при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР ще се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт по:

ул. "Ген.Гурко" между бул. "Васил Левски" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви",
Бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" между пл. "Орлов мост" и бул. "Черни връх"
бул. "Драган Цанков" между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и бул. "Пейо Яворов".

Преди дербито само фенклубът на Левски призова за сборен пункт и шествие до стадиона. Най-запалените привърженици на домакина ЦСКА си дават среща направо на трибуните.

Феновете на "сините" ще се съберат на бул. "Тодор Александров" и в 16:15 ч. ще тръгнат към стадиона, като вероятно ще преминат покрай президентството, сградата на Народното събрание, Софийски университет, ул. "Ген. Йосиф В. Гурко", а от там и към сектор "Б".