Откраднаха гащите на футболния Банско, изчезна и телевизор

Само ден след като бабаит си направи автомобилна гонка върху терена, клубът преживя нов удар

OFFNews 13 юли 2017 в 09:05 1613 0

Снимка Топ преса

Така изглежда теренът на "Свети Петър"

Два сериозни удара понесе Банско, който пролетта изпадна в Югозападната "В" група. Тимът  остана без част от екипировката си - фланелки, гащета, анцузи. Злосторници влезли в склада на клубната база, където спокойно подбрали, каквото им е нужно, съобщава "Меридиан мач".

Освен екипи апашите взели и 42-инчов LED телевизор, на който отборът правеше в продължение на почти 4 години своите разбори. Явно крадците са били суеверни и са заложили на числото 3 като били откраднати и всички топки, с които отборът разполагал и били закупени само преди 3 месеца.


Все пак изпълнителният директор на клуба Йордан Баряков и ръководството реагираха своеовременно и веднага бяха закупени чисто нови топки и бе поръчана да бъде възстановена откраднатата част от екипировката.

Докато пристигне обаче, домакинът Благой Загорчин ще трябва да изрови от дълбоките резерви част от подготвената за бракуване екипировка, която за късмет е трябвало да бъде изписана в края на този месец.

Предния ден пък стадион „Свети Петър“ беше разоран. Местен бабаит се помислил за велик и влязъл през нощта с колата си и в буквалният смисъл се изгаврил с общинското имущество.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови