Отчаяние се възцари на Герена

OFFNews 18 ноември 2018 в 10:11 2371 1

Треньорът на Левски Славиша Стоянович е отчаян от вратарската криза на “Герена”. Той е разкрил пред фенове, че е смятал да разчита на младока Николай Кръстев до края на годината, но е останал разочарован от действията му в контролата с Монтана, загубена с 2:3, пише “Меридиан мач”.

Двубоят съвпадна с една от славните дати в синята история - половин век от победата със 7:2 над ЦСКА, и помрачи приповдигнатото настроение на "Герена" в студения ноемврийски ден.

Веднага след контролата с Монтана главният скаут на “сините” Кирил Вангелов е предложил на Стоянович вратар от чужбина. Славиша пък обявил, че ще се обади на свой приятел, който към този момент му е треньор, за да го проучи.

Бившият национал Николай Михайлов, който вчера изгледа контролата на Левски с Монтана (2:3) в компанията на Спас Русев, продължава да е вариант №1 за нов вратар на тима, пише още „Меридиан мач". Стражът, който от доста време не е играл и определено не е във форма, най-вероятно ще се завърне на „Герена".

При всички положения това няма да му гарантира титулярно място. Дори ако Михайлов облече отново синята фланелка, клубът ще привлече още един страж, допълва изданието.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6000

1

димитров

29.11 2018 в 14:48


Моите уважения към Ники ,но на нас ни трябва вратар ВЕДНАГА ,а не от февруари. Такива като него си имаме и в момента .И какво ,ще правим отбор от вратари ли? 5 парчета ,кой от кой по-голям "специалист".Защо не се пуска Шейтанов ,той и в Англия беше на проби ,значи не е толкова безнадежден.Е ,ако трябва да бъдем отбор за някой ,който чака оферти от чужбина ,а в Левски само поддържа някаква форма -друг въпрос...
 
X

Да помогнем на украинските деца!