Оцениха Шекспир с деветка за подвига на Лестър

OFFNews 15 март 2017 в 08:18 1746 0

Снимка Йън Ходжсън, Дейли Мейл

Суперлативите към Лестър  се леят щедро в английските медии. Напълно заслужено, след като Каспер Шмайхел и компания изхвърлиха с 2:0 един от най-силните европейски тимове през новия век - Севиля. "Барселона, Байерн, Ювентус, Реал, Борусия Дортмунд и ..ЛЕСТЪР", изброяването на четвъртфиналистите в Шампионската лига дотук е най-добрият коментар. 

„Неизмеримо! Играчите могат да бъдат безкрайно горди от себе си. Бяхме страхотни от първия съдийски сигнал до края. На няколко пъти имахме късмет, но нашият характер беше страхотен”, каза мениджърът Крейг Шекспир след триумфа пред BT Sport.

"„Това е невероятно постижение за клуба. Гордея се с момчетата, с всички. Имахме план за мача, придържахме се към него и нещата се получиха перфектно", добави един от героите Каспер Шмайхел, "Излязохме и играхме като миналия сезон и сега берем плодовете от това. Беше фантастична вечер. Много от нас извървяха целия път.

Аз съм тук още от Втора лига в Англия и да бъда тук в четвъртфиналите на Шампионска лига е невероятно. Който и да ни се падне в следващия кръг ще е топ съперник”, коментира развълнуваният датчанин, който хвана дузпа на испанците.

Той е с втора оценка в мача - 8,5, според "Дейли мейл". Толкова имат още Ндиди и Варди. С 9 по десетобалната са оценени вторият голмайстор Олбрайтън и мениджърът Шекспир.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови