От ЦСКА призоваха: Останете си вкъщи (видео)

OFFNews 18 март 2020 в 12:51 1322 0

От ЦСКА публикуваха видео в официалната си страница във Фейсбук, в което футболисти на тима призовават всички да останат по домовете си в борбата с коронавируса.

В клипа участват Стефано Белтраме, Кристиан Малинов, Раул Албентоса, Густаво Бусато, Евандро, Едвин Джеси, Жеферсон и Петър Занев.

Целият отбор апелира да се спазват стриктно препоръките на експертите, защото борбата с вируса е задължение на всеки от нас и само заедно можем да се справим с него, когато сме дисциплинирани и отговорни.

"Вижте видеото и послушайте съветите на нашите момчета, за да се видим час по-скоро по стадионите и да се радваме отново на големите армейски победи", пишат от ЦСКА.

В понеделник навръх рождения си ден, спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета също отправи призив от личния си профил в Instagram към всички българи да останат по домовете си, за да се справим по-бързо с проблема. Италианецът е особено чувствителен по темата, тъй като родината му е втората най-засегната страна от заразата в света след Китай.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови