Очаква ни интересна седмица със здрави футболни дербита

OFFNews 08 април 2019 в 12:31 1261 0

Любимият ни турнир Шампионска лига се завръща през тази седмица. Ливърпул и Порто ще премерят сили в първи мач от 1/4-финалите. По същото време ще бъде и английското дерби Тотнъм – Манчестър Сити. Срещата в Лондон ще се състои на новия стадион на "шпорите", който за пръв път ще посрещне мач от Шампионска лига. Двата мача можете да гледате на живо в каналите на MAX SPORT.

В другия поток палачът на Реал Мадрид – Аякс е домакин на Ювентус. Любопитен ще бъде двубоят между Манчестър Юнайтед и Барселона, които се изправят помежду си на "Олд Трафорд". За последно двата колоса се срещнаха един срещу друг във финали – през 2009 г. 2:0 за каталунците в Рим и през 2011 г. 3:1, отново за тях, на "Уембли".

В английската Висша лига Ливърпул приема Челси. И двата отбора се нуждаят от задължителна победа на "Анфийлд". Домакините заради ожесточената битка с Манчестър Сити за титлата, гостите заради борбата им с Тотнъм, Арсенал и Манчестър Юнайтед за място в Топ 4.

В испанската Ла Лига сякаш няма кой да спре Барселона по пътя към втора поредна титла. Каталунците гостуват в дома на последния в класирането Уеска. Столичните Реал и Атлетико се борят за 2-то място и играят съответно с Леганес и Селта Виго. Всичките мачове можете да проследите по MAX SPORT 4.

У нас Левски приема Лудогорец в дербито от Първа лига. Разградчани наскоро отупаха "сините" насред "Георги Аспарухов", печелейки с 2:0.ЦСКА пък ще мери сили с коравия Берое в София, а Черно море ще търси частичен реванш от Ботев Пловдив за драматичното отпадане за Купата на България след дузпи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови