Новата FIFA 19: Няколко ключови промени, Роналдо остава лице на играта (видео)

OFFNews 10 юни 2018 в 13:46 8216 0

Снимка Facebook: EA SPORTS FIFA

След като преди дни стана ясно, че суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо за втора година ще бъде лице на корицата на новото издание на популярния футболен симулатор FIFA 19, вече се знаят и ноякои нововъведения, които ще добавят от компанията ЕА в новото издание на играта.

Производителите на най-играната футболна конзола са купили лиценза за Шампионската лига, като най-престижният футболен турнир ще предостави нови изживявания на футболните фенове. В допълнение към това в новото издание на играта ще има и Лига Европа и двубоят за Суперкупата на Европа.

В симулатора ще има възможност всеки футболен фен да спечели турнира. Той ще има възможност да започне надпреварата от груповата фаза и да изиграе всички двубои до финала. От играта също ще променят атмосферата по стадионите, специалните екипи за Шампионска лига, както и целият дизайн на двубоите.

Феновете на конзолата ще могат да се радват на нови коментатори в турнирите Шампионска лига и Лига Европа. Това ще бъдат Дерек Рей и Лий Диксън. Това ще ви помогне да почувствате двубоите от Шампионската лига по по-различен начин, от тези от първенството.

Припомняме, че в края на ноември миналата година един от най-известните сайтове за FIFA - fifplay.com, организира гласуване за първенства, които могат да влязат в новия сезон на играта. Анкетата все още е активна и родните фенове могат да гласуват за българската Първа лига. 

Официалната дата на пускането на пазара на FIFA 19 ще е 28-ми септември.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови