НКП на Левски призова феновете да си носят сините шалове

OFFNews 09 май 2018 в 14:35 3122 0

Националният клуб на привържениците на Левски призова  феновете на тима да дойдат по-рано на стадион "Васил Левски" за мача със Славия и всички да бъдат със "сини" шалове. Финалът за Купата на България започва в 19:30 часа.

Ето съобщението на феновете, които дават обяснение и за хореографията за мача:

Левскари,
Искаме да направим няколко важни уточнения преди утрешния мач!

Призоваваме всички да влязат на стадиона преди началото на мача! Предвидете достатъчно време за влизане на стадиона, тъй като проверките ще са сериозни!

Относно хореографията - настоятелно умоляваме никой да не размества, пипа или вдига предварително материалите! Хореографията ще покрие секторите Б и В и се вдига само по сигнал!!!

Само Левски и всички с шалове!

Междувременно бившият нападател на Левски и националния отбор на България Валери Божинов коментира пред “Блиц” предстоящия финал за Купата на България между "сините" и Славия. 

"Аз съм левскар и се надявам най-накрая да вземем трофей. Девет години няма нито купа, нито титла. Време е вече да я спечелим. Дано Левски успее да зарадва цяла "синя" България - хората на стадиона, хората пред телевизорите. Няма да бъде лесно обаче.

Това е финал, зарядът е голям. За пореден път публиката на Левски ще бъде 12-ият играч на клуба и това ще помогне на футболистите. Ще бъде страхотна атмосфера и ще бъде истински празник, който дано да завърши със спечелване на Купата", започна Божинов.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки