Никола Попов е рефер №1 на България

OFFNEWS 20 декември 2016 в 12:58 8401 0

Никола Попов беше избран за футболен съдия номер 1 на България за 2016 година.

Подгласници му останаха Ивайло Стоянов и Станислав Тодоров. Призът му беше връчен от министъра на спорта Красен Кралев, който му пожела и занапред да надува безпристрастно свирката.

"Благодаря на семейството ми, което в хубаво и в лошо е до мен. Благодаря на моите учители. Нямаше да съм пред вас, ако не бяха моите колеги. Скъпи приятели, благодаря ви, че сте до мен.

Пожелавам на всички български съдии успешна и щастлива 2017 година. И късмет, защото без късмет и най-големите са се проваляли. Специални благодарности и на Марк Бата, който прави всичко възможно българското съдийство да повиши качеството си. Тази награда е и за Стефан Орманджиев", каза щастливият победител.

"Искам да ви кажа да не слушате и да не се влияете от думите на 3-4 футболни президенти, които непрекъснато ви критикуват. Те го правят, защото така някой ще им обърне внимание. Вижда се, че футболното съдийство в България се развива в положителна насока. Тази година спорните моменти са много по-малко", такова послание отправи към реферите Кралев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!