Ники Михайлов: Искам бебе и татко да остане президент на БФС!

OFFNews 26 декември 2017 в 15:44 3938 1

Синът на президента на БФС Борислав Михайлов и трето поколение вратар Ники Михайлов си пожела да стане татко през 2018 година. Той стори това в студиото на Спортал, където гостува между презниците.

“Аз съм реален човек и не се изхвърлям в пожеланията си. Пожелавам си през 2018 година всички мои близки и семейството ми да са здрави. Да започна да играя максимално бързо в кипърския Омония и да си върна мястото в националния отбор на България. Баща ми да остане президент на БФС и да имам бебе", заяви Михайлов.

За него е известно, че има връзка с плеймейтката Николета Лозанова, към която явно е отправено посланието, че може отново да стане майка, след като роди от Валери Божинов.

Колкото до президентството на баща му - то минава през избори, насрочени за февруари, като до този момент единствен друг кандидат за поста е легендарния нападател Любослав Пенев.

"Баща ми е направил много за българския футбол. Той е уверен, че ще спечели изборния конгрес на БФС. Познавам Любо Пенев, неговото решение за мен е странно. Аз го уважавам като треньор и човек, но не и като ръководител. Според мен силата му е в треньорството, а аз съм уверен в победата на настоящия президент", заяви още Михайлов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови