Неймар и компания играят футбол на маса (видео)

OFFNews 31 август 2017 в 12:10 1825 0

Звездите на националния отбор на Бразилия Неймар, Дани Алвеш, Марсело и Тиаго Силва направиха нестандартна тренировка в съблекалнята.

В навечерието на световните квалификации срещу Еквадор тази нощ от 03:45 и срещу Колумбия на 5-и септември, четиримата техничари спретнаха истинско шоу на своите съотборници, като поиграха футбол на маса.

Те поставиха малка кръгла масичка в средата на помещението, а целта бе с максимум три докосвания всеки отбор да прекара топката в полето на съперника, но само след като тя се удари в масата.

Кълбото не трябва да докосва земята, а ако това стане, точката отива на сметката на другия тим. Най-скъпият футболист в света Неймар бе в тандем с добрия си приятел Дани Алвеш.

Те направиха брилянтно разиграване, след като спасиха невъзможна топка, забита с глава от Тиаго Силва, който е съотборник с Ней и Алвеш в ПСЖ. Той пък сформира отбор с техничаря Марсело и също имаше какво да предложи от футболна гледна точка.

Играчите се смяха и се забавляваха, докато докосваха топката с много финес в типичния бразилски стил "джинга", датиращ още от времето на легендарния Пеле.

Както във филма, така и в реалния живот настроението в съблекалнята определено се повдигна преди важния мач на селекцията на "селесао" срещу Еквадор тази нощ от 03:45 часа.  

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови