Нефтохимик събра средства за болно дете

OFFNews Последна промяна на 15 март 2017 в 11:40 1501 0

Ръководство и футболисти на бургаския Нефтохимик събраха средства, които ще бъдат дарени за лечението на малката Виктория Георгиева. Детето има поставена диагноза „Морбус Хиршпрунг“, свързана с проблеми на част от дебелото и правото черво.

За събиране на средства, които да подпомогнат подобряването на живота на двегодишната Вики, футболният отбор на Министерството на финансите заедно със „Футбол с кауза“ организират мини-футболен турнир.

От бургаския клуб отделиха средства, които да подпомогнат подобряването на живота на двегодишната Вики. Самото състезание ще се проведе на 25 март 2017 г. от 10:45 часа на терените на “Спортна София 2000” - комплекс Борисова градина. Участие ще вземат футболните отбори на Министерство на финансите, Министерство на земеделието и храните, ЧСИ Неделчо Митев и ФК Торнадо 2013.

За зрителите и участниците са предвидени добро настроение, зрелищни дербита, както допълнителни изненади и специални гости. На благотворителния турнир също така ще бъде проведена и благотворителна томбола с атрактивни сувенири и футболни артикули. За съдия на турнира е поканен бившият международен арбитър Христо Ристосков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови