Наско към Боби: Братле, ходи си! Срамно е!

Цялата държава е срещу теб, не може да продължаваш да упорстваш, каза легендарният нападател на Левски

OFFNews 17 ноември 2023 в 13:27 7666 3

Боби
Боби и Наско.

Легендарният централен нападател на Левски и съотборник на Борислав Михайлов от легендарния отбор на сините през 80-те години на миналия век Наско Сираков го призова да напусне поста на президент на Българския футболен съюз.

Двамата винаги са били близки приятели.

"Вижте какво, аз бих призовал Боби да се подаде оставката. Това е срамна работа. Братле, нека те запомнят с нещо добро, не може цялата държава да е срещу теб, а ти да продължаваш да упорстваш. Това е истината", каза Сираков тази сутрин по време на официалното откриване на улица, носеща името на легендата на "сините" Сашо Костов в Студентски град.

В момента Сираков е президент на ПФК Левски. Той определи като "трагедия" събитията около Националния стадион "Васил Левски" снощи. Преди двубоя с Унгария се стигна до огромен протест срещу Борислав Михайлов и цялото ръководство на БФС, който ескалира до сблъсъци с полицията, при които се стигна до насилие, използване на водни оръдия и палене на полицейски коли.

Протестът срещу "Боби и ко" може да бъде определен като безпрецедентен, тъй като рамо до рамо застанаха фенове на Левски, ЦСКА и десетки други футболни отбори. Дори и фенове на унгарския отбор се включиха в шествието на запалянковците.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

318

3

Valioka

17.11 2023 в 14:06

Как е възможно да падне толкова ниско човек? Ами, ей гов-на, възможно е...

12078

2

edin slep

17.11 2023 в 14:05

Сладка работа е това да си в БФС, пари от Бюджета, от УЕФА, от ФИФА и няма никаква отчетност. Съдиите са ти на разпореждане, можеш смело да редиш първенството в сътрудничество с букмейкърите.

То е ясно защо е цялото това окопаване. Ясно е и как букитата спонсорират спорта. Като си спонсор клуба те слушка - тук падаме, там бием, тук падаме разгромно, там си изкарва някой червен картон.

1005

1

ПР

17.11 2023 в 13:41

Как да си ходи?!Супер нагъл тип,със заплата по 160 К месечно!Наздраве,така се тръгва то!
Тези тримата-Михайлов,Лечков,Костадинов и останалата клика-мафия,се гаврят с футбола,с държавата,с феновете и хич им не дреме!Даже,единият наглец,наздраве,средни пръсти раздава.Няма такава подигравка и наглост,типично е обаче да БГ риалитито.Пфу.
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика