Напрежение между български и английски фенове на Витошка, има ранени

От МВР излязоха с официално съобщение за починалия по-рано през деня англичанин

OFFNews 14 октомври 2019 в 18:59 9841 3

Български и английски фенове си спретнаха здрав бой на бул. Витоша. Двете страни са си разменили словесни нападки, след като родни запалянковци минали по известната улица с трибагреник. Последвало е блъскане, хвърляне на чаши и столове, което наложи намесата на органите на реда.

Суматохата в центъра на София продължава и на мястото има много полицаи. На мястото пристигнала и линейка, тъй като двама англичани са пострадали сериозно.

От МВР пък излязоха с официално съобщение за починалия по-рано през деня англичанин. Предполага се, че той е бил тук заради европейската квалификация по футбол между България и Англия, която ще се играе от 21:45 часа на националния стадион "Васил Левски".

Ето какво съобщиха от МВР:

"Полицаи от СДВР изясняват фактите и обстоятелствата около инцидент, станал днес в столицата. Към 10 часа в полицията е получен сигнал за мъж в безпомощно състояние в района на улиците "Иван Вазов" и "Г.С. Раковски".

Намереният - 32-годишен мъж, чужд гражданин, е откаран от екип на Спешна помощ в болнично заведение за прегледи. Там изведнъж започнал да се държи агресивно, буйствал и заплашвал. Предприети са действия за транспортирането му към столично полицейско управление. По пътя мъжът е починал.

Работата по изясняване на обстоятелствата около случилото се продължава под надзора на прокуратурата", се казва в официално изявление на сайта на МВР.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13214

3

XR4

14.10 2019 в 19:39

Не, бе, той бил за лечение, но те решили първо да го закарат до РПУ-то да го "полекуват" и да после да го върнат в Пирогов, ама...шанс.Не издържал.Ебати кви са кекави тия наглосакси.

11769

2

Dafack

14.10 2019 в 19:30

и да са, никой няма да разбере...

152

1

Socerez

14.10 2019 в 19:15

Куките да не са го свитнали?