Моуриньо се оплака от феновете на Ювентус (видео)

Специалния не пропусна да се пошегува и с английската Футболна асоциация

OFFNews 08 ноември 2018 в 12:40 1744 0

Жозе Моуриньо обяви на пресконференция след победата на Манчестър Юнайтед над Ювентус с 2:1, че е бил обиждан през целия мач от феновете на "бианконерите", заради миналото си с Интер и заради това ги е провокирал след последния съдийски сигнал.

Португалецът постави иронично ръка до ухото си, вбесявайки както привържениците на домакините, така и играчите, които поискаха обяснение за действията му.

"Не успях да запазя спокойствие, след като през цялото време бях обиждан, както и семейството ми. Не беше приятно и затова реагирах по този начин. В крайна сметка моята работа бе да спечеля и да забравя миналото. Феновете обаче не забравиха. Не смятам, че жестът ми е обиден. Просто исках да чуя дали те продължават да говорят.

Смятам, че стана един страхотен мач. Представихме се на много високо ниво и не спряхме да се борим до последно. Уважавам Ювентус, защото те са страхотен отбор. Роналдо вкара прекрасен гол, а подаването на Бонучи бе наистина изумително за централен защиттик. Гордея се обаче с момчетата и тяхното представяне", каза Моуриньо.

Малко след двубоя Специалния говори пред "Евроспорт" и отправи закачка по адрес на английската Футболна асоциация, с която никак не е в добри отношения в последно време.

"Феновете на Юве бяха разстроени? Говорите ли италиански? Тогава помолете ФА да ви преведе какво ми подвикваха", каза шеговито специалистът.

Припомняме, че мениджърът беше обвинен, че се е обърнал с обидни реплики на португалски по посока телевизионната камера, когато "червените дяволи" играха с "черно-белите".

Юнайтед спечели с 3:2, след като изоставаше с 0:2 на стадион "Олд Трафорд". На 31 октомври независима комисия отсъди, че Моуриньо няма вина. От ФА обаче ще обжалват решението Специалния да не бъде наказан за обиден език.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови