Моуриньо хвали резервите в Юнайтед

OFFNEWS 07 януари 2017 в 17:58 2423 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо похвали част от резервите в отбора, които взеха участие в мача от 1/32-финалите на турнира за ФА Къп срещу Рединг.

"Червените дяволи" разгромиха своя съперник с 4:0 и уверено гледат напред. Головете на "Олд Трафорд" отбелязаха Уейн Руни, Антони Марсиал и на два пъти точен бе Маркъс Рашфорд.

Манчестър Юнайтед тотално прегази своя съперник от Чемпиъншип, воден от бившия защитник на тима Яп Стам, макар да игра без големите си звезди Златан Ибрахимович, Пол Погба и Хенкрик Мхитарян.

Първото попадение за "червените дяволи" бе много специално. 31-годишният капитан Руни изравни рекорда на легендарния Сър Боби Чарлтън от 249 гола с фланелката на Юнайтед. Чарлтън бе на трибуните, наред с великия Сър Алекс Фъргюсън, като и двамата искрено се зарадваха на постижението на Руни.

"Доволен съм. Показахме професионализъм от първата до последната минута. Радвам се, че играчите, които не играят редовно показаха стабилна форма и ми демонстрираха, че мога да разчитам на тях", коментира португалецът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови