Монтана повика Орела в опит за спасение

ОFFNews 20 април 2017 в 17:31 1981 0

Монтана вече има нов треньор. Това е Атанас Атанасов – Орела, който официално ще встъпи в длъжност от понеделник. Спецът е известен като много добър приятел на Христо Стоичков.

Орела ще наблюдава новия си тим в мача срещу Верея през уикенда, а в началото на другата седмица ще започне същинската си работа в клуба.

Атанас Атанасов ще наследи на треньорския пост в Монтана Атанас Джамбазки, който преди няколко дни подаде оставка. Всъщност, Джамбо я подава през седмица, но в ръководството им стана накрая неудобно и я приеха. Спецът е зет на кмета Живков  и винаги остава на някаква работа в Монтана.

Иначе договорът на Орела ще бъде до края на сезона. Това не е първият път, в който Атанасов ще води Монтана. Той бе начело на тима и през сезон 2011/2012.

Монтана изпадна в сериозна криза напоследък. Съмнителни резултати и срамни загуби хвърлиха петно върху тима. За капак българи и чужденци се избиха в съблекалнята след обрата от 3:1 до 3:4 срещу Славия. Наложи се полицията в Ловеч да овладява положението в съблекалнята.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови