Митов: Oт неделя всичко ще е различно

OFFNews Последна промяна на 25 юли 2017 в 13:34 997 0

Треньорът на Левски Николай Митов заяви пред колегите от БТВ, че разбира отправените му от феновете критики, но е уверен, че резултатите в клуба ще се подобрят още при следващия мач от трети кръг на Първа лига срещу Витоша Бистрица в неделя.

"Иска се време. Аз виждам светлина в този отбор. Ще стане! Не може да искаме да се случи за 1-2 седмици. С магическа пръчка не става. Резултатите говорят, но просто се иска време.Това е самата истина и реалност. Имаме 12 футболисти, които не са били в миналия отбор. На 12 май играхме с Локомотив (Пловдив) и загубихме с 1:2. Колко футболисти са играли в този мач? Нула!

Не ми е трудно да изправя пред играчите. Няма да се откажа от вижданията и разбиранията ми. Ако исках да се пазя, щях да залагам на добрите футболисти, които имах през пролетта в плейофите, а не да се откажа от тях. 

В момента футболистите в Левски са качествени, най-добрите в България. Мой избор са всичките. Идват в последния момент, защото така се развиват нещата. Имаше трансфери, които бяха пред подписване на договори, но не се получи. Има го във футбола за съжаление. Всеки един треньор иска на първата си тренировка да има всички футболисти, но не се получи.

Мисля, че от неделя резултатите ще ни дадат още по-голяма увереност. Цяла седмица имаше жестока лавина. Не се притеснявам. На футболистите във всеки един момент трябва да им казвам какво да правят на терена. Резултатите сами говорят пред публиката. Хората са прави. Искат резултати.

Насъбрало им се е от много години. Това го знам и аз. В момента се прави ново, от нулата, много е различно. По-опитен съм и по-възрастен от предишния ми престой, но нещата са различни. Тогава гонихме титлата с отбор, а сега започваме всичко от нулата. Аз съм спокоен, трябва да питате Боримиров дали е бил уклончив след мача с Локомотив. Дали ще бием Витоша? Ще си говорим след мача", сподели Митов пред БТВ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови