Милан гони Гатузо, връща Монтела

OFFNews 24 декември 2017 в 17:07 2551 0

Треньорът на Милан Дженаро Гатузо може да бъде уволнен още до края на тази календарна година, пише "Кориере дело спорт".

Специалистът ще бъде освободен, ако отборът не успее да спечели предстоящите два мача срещу градския съперник Интер за Купата на Италия и след това срещу Фиорентина в Серия А.

Съперникът на Лудогорец в Лига Европа загуби снощи от Аталанта с 0:2 у дома след слаба игра и Гатузо беше изпратен с освирквания от трибуните на "Джузепе Меаца". Под ръководството на Гатузо "росонерите" изиграха 4 мача в калчото, от които спечелиха едва 4 точки от 12 възможни и заемат 11-о място в класирането.

Според торинският вестник "Стампа" начело на Милан може да се завърне Винченцо Монтела. Монтела бе сменен от Гатузо миналия месец, но договорът му все още не е разтрогнат и при негативна развръзка в следващите мачове Монтела отново ще оглави отбора.

В същото време от Милан обявиха, че слагат край на наказателния лагер, който определено не даде резултат в последната седмица.

"Ще има тренировки, но не и лагер. Отборът има нужда от спокойствие и много, много работа", пише в официалния сайт на Милан.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews