Между 10 и 20 лева за Славия - ЦСКА

OFFNEWS 18 ноември 2016 в 12:17 1756 0

Между 10 и 20 лева ще струват билетите за мача от 14-ия кръг на Първа лига между Славия и ЦСКА, решиха от ръководството на "белите".

Двубоят е утре, 19 ноември, от 15 часа на националния стадион "Васил Левски", където Славия играе домакинските си мачове от началото на сезона. За публиката на домакините ще бъде отворен вход номер 2, докато за запалянковците на "червените" е предвиден вход 25 от сектор "А".

Билетите за секторите "Б" и "Г" са на цени от 10 лева. В сектор "Б" ще бъде отворен вход номер 3 за агитката на Славия, докато входовете номер 19, 20 и 21 на сектор "Г" са предвидени за публиката на ЦСКА.

Касите около секторите "А", "Б" и "Г" на стадион "Васил Левски" ще бъдат отворени в 13.30 часа в деня на мача. Билети са налични и в сайта на ticketpro.

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов гарантира честна битка на терена.

"Да даде Славия мача на ЦСКА е мечтата на идиота! Това няма как да стане. Нищо повече няма да кажа за мача, знаете също така, че преди мачове спрях да говоря.

Но искам и друго да кажа, настана време разделно във всички сфери на държавата. Не може ние да сме изряден клуб и никой с нищо да не ни помага, а на такива с проблеми и милиони задължения да се дава рамо", каза Стефанов. В лагера на "белите" няма сериозни проблеми с наказани и контузени футболисти. Славия ще играе за премии по клубния правилник.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!