Меси търси къща в Барселона за Ди Мария

OFFNews 29 август 2017 в 17:07 1848 0

Снимка Facebook: Leo Messi

Лионел Меси се притече на помощ на Барселона в опитите на каталунците да привлекат Анхел ди Мария от Пари Сен Жермен, пише испанското издание "Don Balon".

Сънародникът на Лео е план "Б" за ръководството на испанския тим, ако преговорите с Филипе Коутиньо и Ливърпул продължават да удрят на камък.

Меси вече е впрегнал сили и усилено търси къща за Ди Мария, която да е в квартала, в който той самият живее, за да може да отговаря на изискванията, които има футболистът на парижани.

Междувременно от "AS" твърдят, че Барселона готви сериозна чистка на ненужни футболисти. Kаталунците искат да се разделят със седем от състезателите си, които не влизат в плановете на новия треньор Ернесто Валверде.

Това са бразилският защитник Марлон, който най-вероятно ще бъде преотстъпен на Ница, върналият се от наем от Рома Томас Вермаелен, още Дъглас, Арда Туран, Минур Ел Хадади, Андре Гомеш и Рафиня Алкантара.

Към всички изброени играчи не липсва интерес, като последните двама бяха свързвани с италианските Ювентус и Милан. По-вероятно е обаче Гомеш да остане на "Камп Ноу" и за новия сезон.

До момента от Барса си тръгнаха Неймар, който премина в ПСЖ за рекордните 222 милиона евро, Кристиан Тейо (Еспаньол, 4 млн. евро), а Жорди Масип и Жереми Матийо преминаха като свободни агенти съответно във Валядолид и Спортинг Лисабон.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови