Меси се сбогува с Неймар

OFFNews 02 август 2017 в 20:18 2531 0

Суперзвездата на Барселона Лионел Меси уби всички надежди на феновете на каталунците, след като публикува прощално видео с бразилеца Неймар в профила си в социалната мрежа Инстаграм.

"Беше огромно удоволствие да споделя с теб всички тези години, приятелю. Пожелавам ти късмет в този нов етап от живота ти. Ще се видим утре", написа Лео като коментар до клипчето.

Това поставя вън от всякакви съмнения, че Неймар ще продължи кариерата си във френския Пари Сен Жермен, като официалното обявяване очевидно е въпрос на часове.

Публикацията на аржентинската легенда на Барселона можете да видите тук.

Както стана ясно по-рано, бразилската звезда се появи на клубната база, но не взе участие в тренировката, напускайки 43 минути след появата си.

Според испанските медии нападателят се е сбогувал със своите съотборници и по-късно днес ще пристигне в Париж, за да финализира трансфера си в Пари Сен Жермен.

Клубът потвърди, че играчът е поискал официално да напусне, като от "Камп Ноу" очакват да получат наведнъж пълния размер на освобождаваща клауза в неговия договор, която е в размер на 222 милиона евро.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!