Меси бил сигурен, че Неймар ще премине в Реал Мадрид

OFFNews 09 октомври 2019 в 11:34 1888 0

Суперзвездата на Барселона Лионел Меси е бил почти сигурен, че Неймар ще премине в Реал Мадрид. Цяло лято се говореше, че бразилецът ще се раздели с Пари Сен Жермен, но в крайна сметка остана на "Парк де Пренс".

"Мислех си, че Неймар ще премине в Реал, ако не се върне в Барселона. Той наистина искаше да напусне ПСЖ и уведоми за това. Аз бях на мнение, че Флорентино Перес и Реал ще направят всичко, за да подпишат с него", заяви Меси, цитиран от RAC1.

Междувременно ръководството на Барселона започна преговори с титулярния си вратар Марк-Андре тер Стеген за нов контракт, пишат медиите в Испания.

Действащият договор на германския национал изтича на 30 юни 2022 година, а каталунците искат да го задържат на "Камп Ноу" поне още три сезона. Босовете на клуба вече водят разговори с агента на вратаря и се надяват да стигнат до споразумение.

Както е известно, тер Стеген пристигна в Барселона през 2014 година от Борусия Мьонхенгладбах и има вече 123 мача за каталунците в испанския елит. За Бундестима той е записал 22 участия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови