Мениджърът на Тотнъм не е излизал от къщата си 10 дни след загубата от Ливърпул

OFFNews 29 юли 2019 в 12:36 1629 0

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино сподели, че загубата от Ливърпул с 0:2 във финала на Шампионската лига го е докарала до 10-дневна депресия.

"Да, беше тежко за мен. Имахме най-прекрасните три седмици по време на подготовката за финала и бяхме безкрайно разочаровани заради начина, по който загубихме.

Беше много тежко. Това усещане беше като чувството през 2002 година, когато като национал на Аржентина записах равенство срещу Швеция и загуба от Англия в рамките на седмица на световното. Това са най-лошите моменти в кариерата ми.

След финала с Ливърпул хванах влака от Мадрид за Барселона и прекарах 10 дни в къщата си. Не исках да излизам. Беше тежко, защото бяхме толкова близо до величието. Смятам, че бяхме по-добри от Ливърпул.

Не беше велик финал, но малките детайли направиха разликата. Шампионите се съвземат бързо, може би 10-15 дни, както беше в моя случай. Най-зле е по време на ваканцията, защото всеки ден мислиш едно и също.

Но когато подновиш тренировки, лошите спомени остават в миналото. Продължаваш напред и огънят вътре в теб отново се появява", каза Почетино.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови