Мениджърът на Арсенал вече е напълно здрав след заразата с коронавирус

OFFNews 27 март 2020 в 11:33 1360 0

Мениджърът на Арсенал Микел Артета говори пред официалния сайт на клуба, след като се възстанови от заразяване с коронавирус. 38-годишният испанец даде положителен тест на 12 март, след което се самоизолира в дома си.

Той декларира, че вече е напълно здрав и сподели опита си от борбата с болестта, както и мислите, които са го владеели по време на карантината и страховете да не зарази съпругата си, трите си деца и бавачката.

"Живеем в свят, в който общуването е заменено от социални мрежи, всичко е като текст в WhatsApp. След преминаването на тази пандемия хората трябва да станат по-отворени емоционално, да си говорим, да казваме как се чувстваме.

По време на тази изолация разбрах колко много ми липсват хората, които обичам", сподели Артета, който беше диагностициран два дни след мача от Лига Европа срещу гръцкия Олимпиакос, чийто собственик Евангелос

"Моля всички хора – в Англия сме по-назад от Испания в развитието на болестта, но разбираме ситуацията, в която се намираме. Имаме възможност да намалим риска и да помогнем на националната здравна система. Това е наша отговорност и трябва да се съобразим с обстоятелствата, така че нека останем по домовете си", призова Артета.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!