Мениджърът на Арсенал: Бяхме перфектни срещу Наполи

Аарън Рамзи по всяка вероятност е изиграл последния си мач за лондончани

OFFNews 19 април 2019 в 12:02 1423 0

Мениджърът на Арсенал Унай Емери не скри радостта си след победата с 1:0 над Наполи и класирането на неговия тим на 1/2-финалите в Лига Европа. Специалистът все пак сподели, че му се е искало "артилеристите" да владеят повече топката.

"Много съм горд от моите играчи и от работата, която свършиха по време и на двата сблъсъка с Наполи. Мисля, че показахме, че разполагаме с потенциала да се конкурираме с най-добрите отбори.

Имаше много положителни неща в нашето представяне, ако трябва да бъда честен. Дойдохме на много негостоприемен стадион, но бяхме просто перфектни. Постигнахме победа, не допуснахме попадения, и продължаваме напред.

Честно казано ми се искаше да владеем повече топката и да контролираме играта, но срещу такъв противник това е трудно. Да, имаше и минуси в представянето ни, но като цяло положителните неща са много повече и съм доволен от момчетата", каза Емери.

Оказа се, че Аарън Рамзи по всяка вероятност е изиграл последния си мач с фланелката на Арсенал, след като мениджърът специалистът потвърди, че халфът на "артилеристите" е получил мускулна травма по време на мача с Наполи.

"Той получи мускулна контузия, а това обикновено означава отсъствие от терените за няколко седмици. Не съм сигурен дали ще играе отново до края на сезона", добави Емери.

Рамзи ще премине в Ювентус през лятото, след като подписа 4-годишен договор с "бианконерите" през февруари.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови