Маскирани юноши на ЦСКА нахлули в час с викове „Алах акбар”

Ръководството на клуба временно ги отстрани от отбора

OFFNEWS 22 декември 2016 в 13:20 15964 5

Четирима футболисти от Детско-юношеската школа на ЦСКА-София са провокирали напрежение в спортното училище „Ген. Владимир Стойчев”, като влезли маскирани в час и скандирали „Аллах акбар“ и с пръсти насочени като оръжие се обърнали към същисаната учителка и учениците в класната стая.

Неуместната шега предизвикала паника в часа, а според непотвърдена информация, учителката е припаднала.

Няколко дни по късно ръководството на школата, което бе оглавено от бившия мениджър на Академията на Литекс Стефан Яръмов, излезе с официална позиция по случая:

„Във връзка с инцидента в Спортно училище „Ген. Владимир Стойчев" с футболисти на ЦСКА, които се обучават в учебното заведение, и техни действия, породили уронване на престижа на ПФК ЦСКА, футболистите, родени през 2001 година - Кристиян Сотиров, Живко Панев, Стоян Иванов и Викторио Георгиев са временно отстранени от отбора на ЦСКА U16. Предстои вземане на решение за тяхното наказание. Четиримата са отстранени след разговор с директора на училището г-н Васил Вутев и треньора на отбора Сашо Борисов.

Футболистите от школата на ЦСКА трябва да притежават не само футболни качества, но и човешки такива и да показват навсякъде със своето поведение и морал, че заслужават да бъдат част от голямото семейство на ПФК ЦСКА.

Ръководството на ДЮШ на ЦСКА заявава категорично, че и в бъдеще ще бъде безкомпромисно с футболисти, които уронват престижа на клуба”.

С уважение:
Стефан Яръмов
Директор ДЮШ ПФК ЦСКА


Юношеският отбор на ЦСКА (родени 2000-2001 година).

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11005

6

Николай Петков

23.12 2016 в 11:30

Е медийни боклуци проверете си източниците щот само лъжете хората,момчетата са от моя клас и това дето сте написали е силно лъжа!Нищо подобно не се е случило!
Класа даже снимахме и имаме клип от часа!

14048

5

voododoll

22.12 2016 в 18:20

Тоя отдясно е 16 годишен!? С какво ги хранят у ЦСКА-то, бре?

13350

3

torbalancho

22.12 2016 в 15:38

ИС вече си имат фенове по света

 
X

Да помогнем на украинските деца!