Мартин Петров идва за шоуто на Бербатов

OFFNews Последна промяна на 05 май 2017 в 13:08 1794 0

Мартин Петров е поредният, който пристига за благотворителния мач на Димитър Бербатов. Бързоногият футболист от Враца е една от емблемите на последния успешен национален отбор, който се класира за европейското първенство в Португалия през 2004 година. Марто отдавна намекна, че тренира за шоуто. 

Ето какво написа Бербо:

"Той ми показа какво значи да си професионалист. Защото той самият е професионалист от класа. Футболист за пример. Истински лидер. Колкото е бърз и експлозивен, толкова е и нахъсан да успее на терена. Трудеше се неуморно по време на всяка тренировка, на всеки мач.

Цели 11 години деляхме една стая на лагерите за националния отбор и развихме почти телепатично партньорство. Той ги надбягваше и центрираше, аз вкарвах :)

Бързо показа класата си в ЦСКА – и докато аз дойда, на 19 той направи голям трансфер към „Сервет“. Още в първия си сезон на „Армията“ спечели титлата, после взе акъла на швейцарците с изявите си в Европа и пое по пътя нагоре. Спечели титлата и купата в Швейцария, нижеше гол след гол. С присъщата си бързина експресно стана лидер и във „Волфсбург“ в Германия, и в „Атлетико“ (Мадрид) в Испания, и в „Манчестър Сити“ в Англия.

Нямам търпение след дълги години отново да играем на националния стадион рамо до рамо! Да погледна наляво и пак да видя, че той е там. Да погледна трибуните и те да са пълни като някога…

Футболист №1 на България за 2006 г. и мой голям приятел завинаги. Мартин Петров! Очакваме го за мача на 14 юни в София!".