Манчестър Юнайтед сломи Пари Сен Жермен в Шампионската лига

OFFNews 21 октомври 2020 в 01:11 2713 0

Отборът на Манчестър Юнайтед постигна успех при гостуването си на Пари Сен Жермен с 2:1 в откриващ мач от група Н на Шампионската лига.

Гостите откриха резултата в 23-ата минута. Тогава Антони Марсиал бе фаулиран в наказателното поле от Диало и главният съдия Матео Лаос отсъди дузпа. Зад топката застана Бруно Фернандеш, но Кейлор Навас спаси изстрела му с десния крак.

Дузпата обаче бе пребита заради излизането на костариканския вратар пред голлинията, което е в разрез с новите правила. Фернандеш не сбърка от втория път и даде аванс на гостите.

След почивката ПСЖ се активизира и страхотен изстрел на Мбапе с десния крак бе спасен по блестящ начин от Де Хеа. Парижани натиснаха и стигнаха до изравнителен гол след корнер на Неймар, при който Марсиал отклони топката в мрежата си. Юнайтед стигна до ценни три точки в края след интервенция на Маркъс Рашфорд, чийто остър удар с десния крак не остави шансове на Навас.

В другия мач от групата РБ Лайпциг очаквано победи Истанбул ББ с 2:0. И двете попадения за полуфиналистите от миналото издание бяха вкарани от Анхелиньо.

Останалите резултати:

Група Е:

Челси – Севиля 0:0

Рен – Краснодар 1:1

Група F:

Зенит – Брюж 1:2

Лацио – Борусия Дортмунд 3:1

Група G:

Динамо Киев – Ювентус 0:2

Барселона – Ференцварош 5:1.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови