Мълчание на "Герена" относно Павел Колев

OFFNews Последна промяна на 16 декември 2018 в 09:04 945 0

От Левски не направиха коментар на новината, че гласеният за изпълнителен директор Павел Колев може да не акостира на "Герена".

Според "Тема Спорт" настоящият шеф в БФС не е доволен от правомощията, които смята да му гласува босът на "сините" Спас Русев. Затова и най-вероятно ще отклони предложението, въппреки че собственикът още през ноември анонсира назначението.

"Договорът на Павел Колев влиза в сила от 1 януари 2019 година. Той е резултат на преговори, които водих с него няколко месеца. Впечатлен съм от личните му качества, отличното му футболно образование и работата му в Българския футболен съюз.

Това ме накара да му гласувам доверие и очаквам от него да направи пълна реформа в клуба и детско-юношеската школа", каза Русев на 21 ноември.

Явно обаче собственикът не иска да развърже ръцете на Колев, за да има истинска реформа. Все още има надежда двете страни да проведат нова среща, на която да се разберат окончателно.

Ако Павел Колев размисли и реши да започне с Левски, ще стартира с уволнения още в първия си ден. На този етап обаче той е по-близо до това да остане на работа в БФС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови