Луис Енрике искал да убие футболистите си на полувремето на мача Испания - Англия

OFFNews Последна промяна на 16 октомври 2018 в 14:12 1001 0

Селекционерът на испанския национален отбор Луис Енрике сподели, че на почивката му е идело да убие футболистите си след ужасяващото им представяне срещу Англия.

Защитата на иберийците бе трагична и освен че съперникът вкара 3 гола за първите 45 минути, почти всяка английска атака носеше опасност. Ла Фурия върна два гола след паузата, но въпреки това загуби с 2:3.

"До почивката лесно ни преодоляваха, а първият им гол ни шокира. Допуснахме много индивидуални грешки, а и съперникът игра силно. По време на паузата ми се искаше направо да убия момчетата, но в крайна сметка все още всичко зависи само от нас.

Срещу Хърватия определено списъкът с повикани играчи ще бъде интересен, но сега просто трябва да презаредим батерийте си.

Очевидно не бе най-добрият ни ден, но не очаквахме, че ще страдаме толкова. Противникът ни наказа жестоко с три отлични атаки.

Все пак хубавото е, че след това се подобрихме значително и при малко късмет можехме и да не загубим. Просто ни трябваха още 10 минути" каза Енрике.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови