Лудогорец взема швейцарски национал

OFFNews 21 декември 2019 в 10:31 1867 0

Шампионите от Лудогорец може да подсилят своята отбрана преди битките с Интер от 1/16-финалите в Лига Европа. Според сайта butfootballclub.fr разградчани имат интерес към национала на Швейцария Лео Лакроя.

27-годишният бранител има договор със „зелените“ до края на сезона, а клубът няма намерение да го продължава. Затова Лакроа може да излезе евтино на българския шампион, защото и без това френският тим го губи след няколко месеца като свободен агент.

197-сантиметровият швейцарец премина в Сент Етиен от Сион през лятото на 2016 г. За три години има 38 мача, но за този период два пъти е даван под наем. Първо на Базел, а през миналия сезон и на Хамбургер. За тима от Втора Бундеслига е изиграл 17 мача и е вкарал един гол. За националния отбор на Швейцария има един мач.

Преди началото на настоящия шампионат Лудогорец вече привлече футболист от Сент Етиен. Това е Жоржиньо, който обаче през миналата пролет игра за ЦСКА под наем от френския тим.

В същото време стана ясно, че няма шанс Лудогорец да привлече камерунския нападател Дидрик Жоел Тагу. Първата причина е, че той няма европейски паспорт, а в момента в Разград нямат свободни квоти за играчи извън ЕС.

Друга причина е неясното му здравословно състояние. Както е известно, той е отпаднал от състава на Камерун за Купата на Африка през тази година заради проблеми със сърцето. Все още няма ясна информация дали се касае за животозастрашаващ проблем, но при всички положения рискът е голям.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !