Лудогорец се удави в Черно море

OFFNews 23 февруари 2019 в 18:11 2100 0

Лудогорец загуби гостуването си на Черно море с 0:1 в мач от 23 кръг на Първа лига. В герой за "моряците" се превърна Виктор Генев, който реализира победното попадение в 13-та минута. Така "Орлите" продължават да нямат победа след подновяването на шампионата, а играта им е повече от незадоволителна.

В 26-та минута стражът на домакините Дюлгеров бе напуснал вратата си, но въпреки това Марселиньо не успя да се възползва от създалата се възможност, стигайки само до ъглов удар. При последвалото центриране Джоди Лукоки се озова на удобна позиция, но ударът му излезе в аут.

В 37-та минута Ндонгала си осигури пространство за изстрел, който мина над вратата. Минута по-късно Клаудиу Кешерю от състава на гостите комбинира с намиращия се в наказателното поле на Черно море Вандерсон, но бразилецът сгреши в удара си с външен фалц.

През второто полувреме Лудогорец изнесе играта по-напред в търсене на изравнителен гол. В 73-та минута резервата Швиерчок пропусна златна възможност за разградчани, а след това се стигна и до най-спорната ситуация в мача. Игра с ръка в наказателното поле на Пламен Димов остана незабелязана от арбитъра Никола Попов, който имаше пълното основание да отсъди дузпа.  В 82-та минута отново Попов се превърна в главно действащо лице, тъй като неправилно отмени гол на Якуб Швиерчок. Единственото по-интересно нещо до края на двубоя бе далечен удар на Мартин Минчев от Черно море, но Пламен Илиев се справи със ситуацията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови