Лудогорец пропусна възможност да се класира напред в Лига Европа

OFFNews 02 ноември 2017 в 22:51 3533 0

Шампионът Лудогорец пропусна отлична възможност да си гарантира предсрочно класиране за 1/16-финалите в турнира Лига Европа.

Разградчани завършиха 1:1 при домакинството си на португалския Спортинг Брага в среща от група C, играна пред близо 7000 зрители на "Лудогорец Арена".

Капитанът на "орлите" в този мач Марселиньо даде преднина на своя тим в 68-ата минута, но седем минути преди края Франсерджо възстанови равенството.

След днешното равенство българският шампион остава лидер в групата, докато Спортинг Брага е на второ място. Трети е съставът на Хофенхайм с 4 точки, който завърши 1:1 при гостуването си на Истанбул ББ, като изпусна победата, тъй като водеше до добавеното време с 1:0.

След мача в Разград треньорът на Лудогорец Димитър Димитров - Херо също се ядосваше за пропусната възможност тимът му да си осигури предсрочно класиране.

“Искахме да вкараме Жоро Терзиев, защото те започнаха да центрират от всяка зона. Закъсняхме с тази смяна и получихме гол. Бяхме готови, но топката не излезе в аут. Жалко, но се получават тези неща. Първото полувреме беше едно от най-силните за нашия отбор, но жалко, че не успяхме да отбележим гол през първата част, защото го заслужавахме”, заяви Херо.

В следващия кръг на 23 ноември Лудогорец приема отбора от Истанбул, а Хофе гостува в Португалия. Два кръга преди края и четирите отбора в групата имат шанс да продължат.

Временно крласиране:

1. Лудогорец - 8

2. Брага - 7

3. Хофенхайм - 4

4. Истанбул ББ - 2

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови