Лудогорец отказа Левски от борбата за титлата

OFFNEWS 29 октомври 2017 в 20:51 1934 0

Битката за титлата в родния футбол вече ще се води между Лудогорец и ЦСКА. Отборът на Левски, който афишира подобни амбиции преди сезона, на практика отпадна от надпреварата на първото място, след като загуби от “орлите” в Разград с 0:2 в дербито на 14-ия кръг и изостана на 11 точки зад лидера Лудогорец.

Успехът съвпадна с рождения ден на изпълнителния директор на "орлите" Ангел Петричев, който получи куп поздрави от феновете на тима, издигнали транспаранти в негова чест.

Попаденията за победителите отбелязаха Вирджил Мисиджан (9) и Вандерсон (59).

ЦСКА също може да се прости с шампионските си амбиции след седмица, когато гостува в Разград. Червените в момента изостават на пет точки, като могат да се сърдят на себе си, че не са начело в класирането, след като допуснаха три поредни ремита.

"Загубихме, защото направихме много грешки, а Лудогорец заигра по-добре в течение на мача и спечелиха. През първото полувреме обаче направихме по-чисти положения. Обикновено не правим такива грешки, но в този мач се случи така, а и след втория гол рухнахме чисто психически.

Лудогорец е по-добър отбор от нас и заслужаваше да спечели. Не бяхме вниматални. Първия гол го получихме след фаул за нас, а те имаха бързината, за да го отбележат. Случват се такива неща срещу силен противник”, коментира наставникът на Левски Делио Роси, който получи критики за тактиката си от капитана на “сините” Божидар Митрев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков