Лудогорец не успя да се противопостави на Еспаньол

OFFNews 24 октомври 2019 в 22:19 2039 0

Снимка Facebook: PFC Ludogorets 1945

Лудогорец загуби с минималното 0:1 от Еспаньол в двубой от Група Н на Лига Европа, игран на "Лудогорец Арена". Разградчани сложиха край на серията си от две поредни победи във втория по сила клубен турнир.

Единственото попадение бе дело на Виктор Кампусано, който се разписа в 13-ата минута. Гостите останаха и с човек по-малко в 88-ата минута след втори жълт и съответно червен картон на капитана им Хави Лопес.

Загубата тази вечер е първа за Станислав Генчев като наставник на лудогорци. Съдбата им можеше да бъде и по-различна, но пропуски срещу каталунците направиха Мавис Чибота, Вандерсон и Антон Недялков.

Не може да не се отбележи и, че гостите бяха без няколко от основните си футболисти в днешния мач, но в състава на Лудогорец липсваха Клаудиу Кешерю и Яцек Горалски.

Загубата свали разградчани от първата позиция в Група Н за сметка на каталунците. "Папагалчетата" са лидери в групата със 7 точки, а Лудогорец е втори с точка по-малко. Добрите шансове за продължаване в следващия етап от турнира обаче остават.

Лудогорец: Илиев, Недялков, Сисиньо, Форстър, Моци, Баджи, Анисе (68 - Битон), Чибота, Лукоки (59 - Швиерчок), Марселиньо, Вандерсон
Треньор: Станислав Генчев

Еспаньол: Лопес, Вия, Лопес, Корчиа, Еспиноса, Х. Лопес, Мелендо (69 - Роха), Итураспе, Гранеро, Ву (61 - Варгас), Кампусано (78 - Ферейра)
Треньор: Пабло Мачин

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!