Лудогорец готви нов трансфер за Бундеслигата

OFFNews 03 юни 2019 в 10:46 1355 0

Завърналият се в Първа Бундеслига Кьолн е набелязал един от ключовите футболисти на шампиона Лудогорец.

Според холандското издание Elf Voetbal, цитирано от "Меридиан Мач", Джоди Лукоки е една от целите за ново попълнение на “козлите”. Ръководството на Кьолн усилено търси силен офанзивен футболист и са готови да се разделят със седемцифрена сума в евро за него. Двукратният шампион на Германия оценява Лукоки на около 1 милион евро.

26-годишното крило играе за "орлите" от 2015 година след като премина в Лудогорец от холандския Цволе. За този период Лукоки записа почти 100 мача със зеления екип. Предполага се, че решението за бъдещето на футболиста ще стане ясно в края на юни.

Лудогорец вече привлече едно крило - Мавис Чибота. Като такива още се подвизават Димо Бакалов и Вандерсон, а в клуба се завръща и Светослав Ковачев. Водят се преговори с израелеца Дан Битон, които са към своя край, така че най-вероятно отбора от Разград ще увеличи нападателната си мощ.

Не е изключено Лудогорец да спази традицията и да осъществи голям изходящ трансфер, продавайки един от титулярите си. Ако Лукоки премине в Кьолн, той ще се превърне в третия футболист, преминал в Бундеслигата от Лудогорец след Жуниор Кайсара и Върджил Мисиджан.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови