Луди глави направиха за смях охраната на Манчестър Сити

Полицаи свалят тримата от покрива на стадиона

ОFFNews 05 септември 2017 в 19:05 1861 0

Охраната на Манчестър Сити беше направена за смях от група младежи, които решиха да изкачат нощем стадион "Етихад". Тримата се покатериха върху покрива и бяха свалени едва след намесата на полиция.

Те успяха да прескочат лесно първите огради, после се насочиха към огромните колоните, по които обикновено зрителите се разотиват. Едва тогава гард ги забеляза. 

Настана гонитба, но пъргавите момчета успяха да се изкачат с лекота върху покрива на 55-хилядното бижу на най-харчещия клуб в света.

Последваха няколко селфита, снимки и видео. Едва тслед около 15-20 минути се появиха полицейски подкрепления, които свалиха лудетините от покрива. Въоръжените униформени все пак си отдъхнаха, че е е шега, а не някой терористичен акт.

За всеки случай беше повикан и полицейски хеликоптер. Но лекотата, с която тримата проникнаха, повдигна още веднъж въпроса със сигурността на големите английски стадиони.

Не за първи път клубове от Висшата лига се провалят на подобен тест. Младежи вече успяха да се качат върху покривите на стадионите на Арсенал и на Уест Хям.

Единият от катерачите Адам Мар с удоволствие разказа за приключението. "Невероятно е! Усещането не се купува с пари", каза той, "Отгоре на всички съм фен на Юнайтед и изпитах допълнително удоволствие да "покоря" стадиона на Сити".

Адам (на снимката) разкри, че в един момент помислили - опитът им е провален, охраната ще ги хване. Желязна врата точно преди покрива обаче се оказала отключена и с малко повече сили тримата я отворили.

Не е ясно какво наказание ще отнесат любителите на висок адреналин. Полицията потвърди за инцидента.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews